logo

Ambassador programok

A termékek és szolgáltatások országos, széles körben történő megismertetése komoly kihívást jelenthet, fontossága viszont nehezen megkérdőjelezhető.

Területi képviselők alkalmazásával lépésről-lépésre felépíthetőek a kapcsolatok, azonban az ezzel járó állandó költségek folyamatosan forrásokat kötnek le, megtérülésük pedig nem minden esetben biztosított.

Programjaink keretében az első kapcsolatfelvételtől az új partner vállalati kommunikációs rendszerbe integrálásáig segítjük a folyamatot, így tapasztalt kollégáink segítségével hatékonyan növelheti forgalmát. A kampány jellegű tevékenység előnye, hogy kiadással csak abban az időszakban kell számolnia, amikor a tényleges tevékenység zajlik, ráadásul a különböző költségvetési keretek közé is rugalmasabban illeszthetők. Az alap-programok tartalma:

- kapcsolatfelvétel az Ügyfél által biztosított kontaktlista alapján
- látogatás egyeztetése az üzlet vagy leendő partner vezető tisztségviselőivel
- termékek, kereskedelmi érvek és értékesítési ösztönző programok bemutatása
- bemutató eszközök és POS anyagok kiszállítása
- jelentéskészítés

Kiegészítésként biztosítjuk:

- kapcsolatfelvétel saját, szűrt listánk alapján
- prezentáció saját projektor segítségével
- akár azonnali terméklistáztatás és rendeltetés, amennyiben rendelkezésünkre állnak a disztribútorok készlet- és árlistái
- utánkövetés (follow-up)

Mivel az így elért eredmények hosszú távú fenntartásához elengedhetetlen a rendszeres kapcsolattartás, igény esetén folyamatos képviseletet is biztosítunk.